Neo4j presenterar årets Graphie Awards


Amazon Business, Pfizer och Volvo Cars återfinns bland vinnarna som belönas för innovation med grafteknologi

3 december 2021Neo4j®, världens ledande plattform för grafdata, presenterar nu vinnarna av Neo4j Graphie Awards för 2021. Dessa utmärkelser uppmärksammar organisationer och personer från den globala grafcommunityn som gjort framstående insatser inom innovation med och tillämpning av Neo4js grafteknologi.

Användningen av Neo4j växer globalt, tack vare de möjligheter att skapa värde genom data som öppnas for organisationer och företag av alla storlekar. Nomineringarna till årets Graphie Awards slog alla tidigare rekord och var fördelade över tio länder i Nordamerika, Asien och Stillahavsområdet, Europa och Latinamerika- Bland de nominerade fanns allt ifrån enskilda grafexperter och innovativa startups till globala marknadsledare. De viktigaste kriterierna när pristagarna väljs ut är den antagna utmaningens omfattning, lösningens positiva påverkan samt föredömlig användning av grafteknologi.

Lance Walter, CMO på Neo4j, delar med sig av sina tankar om hur årets Graphie-vinnare har använt grafteknologi för att transformera data, analys och automation och gjort betydande insatser inom sina respektive områden.

– Varje år får vi se nya exempel på hur användare och organisationer använder grafteknologi på sätt vi inte hade kunnat föreställa oss. Vi vill uppmärksamma och fira framstående projekt över hela världen som deltar i denna rörelse inom relaterad data. Detta år har vi sett fantastiskt många välförtjänta nomineringar – allt ifrån projekt som lyckats med medicinska genombrott, hållbarhet inom detaljhandeln till att förebygga desinformation. Vi är hedrade att nu få gratulera 2021 års Graphie Award-vinnare!

Grattis till vinnarna av 2021 års Neo4j Graphie Awards:

Excellence

Pioneer 

Innovation

Community och ekosystem 

  • TCS IP2™: Graph Ecosystem – IoT och digital tvilling

  • KewMann: Graph Ecosystem – bedrägerispårning

  • Ashleigh Faith: Graph Community MVP – kunskapsgrafer

Mer information

För mer information om Graphies och årets vinnare, se neo4j.com/graphies eller läs vårt blogginlägg. 

Relaterade länkar 

Mediakontakt:
Fredrik Pallin
neo4j@prkollektivet.se
0708-114 115
pr@neo4j.com
neo4j.com/news/

Dela nyheten på Twitter

Om Neo4j 

Neo4j grundades i Sverige 2007 och är världens ledande plattform för grafdata.
Vi hjälper organisationer och företag – däribland ICIJ, NASA, UBS och Volvo Cars – att förstå och förutse hur människor, processer och system hänger ihop. Genom att utgå från sambanden i data ger program som byggs med Neo4j nya insikter inom en rad tillämpningar, bland annat analys och artificiell intelligens, bedrägerispårning, kundrekommendationer och kunskapsgrafer.
Läs mer på neo4j.com och följ oss på @Neo4j.